300 za tri

17.07.2015 13:51

Tak a mám to za sebou. Tam aj späť :-) prežil som.

V stredu bola pohoda, počasie síce veterné ale striedalo sa to. Zadný, bočný aj čelný vietor. Trochu som podcenil občerstvovanie, po stovke km som dostal kŕče do nôh, ale dve dobre vychladené kofoly to spravili a do cieľa som prišiel relatívne v pohode. Potom už iba oddych až do večera.

137 km za 4:59 hod, priemerka 27,5 km/hod. Myslím, že celkom v pohode. A ešte jeden dôležitý údaj. 1001 nastúpaných metrov. To ma celkom prekvapilo.

Pridal som si proteín aj zelenú stravu aby sa mi lepšie regenerovalo. Vo štvrtok som si dal vyjazďovacích 31 km. Pohodička, ľahký prevod a aj keď to bolelo dalo sa to zvládnuť. A zmrzlina chutila výborne. 
Potom už iba relax, strava a zasa relax.

Dnes som vyrazil skoro ráno. Predpoveď bola neľútostná. 35 stupňov strašilo. Prvá časť sa mi šla dobre. Bolo príjemne a aj vetrík viac nefúkal ako fúkal. Od polovice sa už oteplilo a ku koncu to bola hotová sahara. Na prekvapenie cesta späť mala o viac ako 300 nastúpaných metrov menej a celkový čas podobný. Priemerka mierne vyššia. 

Tu sú obrázky s detailami oboch jázd.

Streda:

Piatok:

Myslím, že proteín a zelená strava pomohli k regenerácii. Recovery tradične zafungovalo kvalitne. Dnes som bol na prekvapenie čerstý a aj v cieli som nepociťoval takú únavu ako v stredu. Veď 300 výškových metrov hovorí za svoje. 

Spolu 305 km za tri dni, super :-) opäť som sa priblížil k prekonaniu júlového rekordu, o ktorom som na počiatku mesiaca ani nesníval. No ale nepredbiehajme.

Som rád, že som to zvládol tento výlet. Opakovenie už bude lepšie, predsa znalosť trate tiež pomáha. Dnes ešte posilka a potom vytúžený oddych až do pondelka.